× Copyright © 2019 | IMMOBILARE DESIGN | Design by iDevelop
Ние сме компанија за производство на мебел и уредување на ентериери.

Во фокусот на нашето внимание е потребата на нашиот клиент, корисник и излегување во пресрет согласно со неговите можности за обликување на пријатен и функционален дом.

Нудиме комплетно решение за вашиот дом.
Галериа Врати
Внатрешни врати
Кујни
Дневен престој
Спални соби
Вградени плакари
Детски соби
Бебешка програма
Мебел за јавни објекти

+389 (0) 46 280 077

+389 (0) 78 291 879

contact@immobilaredesign.com.mk

Ул.7ми Ноември 181, комплекс ОТЕКС

Охрид Р.Македонија